GadgetsTophistorie

Motorola Razr 3 er lækket på video

Motorola næste foldbare telefon, Razr 3, er blevet lækket i en video som fremviser telefonens design.

3. generation af Motorolas foldbare telefon kaldet Razr, ser ud til være på vej, eftersom en video med telefonen er dukket op. Videoen (eller nærmere betegnet GIF’en) stammer fra den efterhånden velkendte person @evleaks, på Twitter.

Her fremvises telefonen klappet ud, hvorefter den klappes sammen og afslører den sekundære skærm. Den primære skærm siges at være vokset til 6,7″ imens den sekundære skærm nu er på 3″, ifølge et tweet fra Ross Young.

High-end processor

Motorola Razr 3 ser også ud til at blive et ægte flagskib, modsat forgængerne Razr (2019) og Razr 5G. De kørte nemlig med et mellemklasse-chipset fra Qualcomms 700-serie. Ifølge et opslag på det kinesiske medie Weibo, er det blevet bekræftet, at Razr 3 vil blive drevet af Qualcomms nye Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Derudover forventes telefonen at få 8-12GB RAM, samt 256-512GB lagerplads.

Eftersom den netop annoncerede Snapdragon 8+ Gen 1 lander i tredje kvartal dette år, kunne vi forvente en introduktion af Razr 3 på slutningen af sommeren. Telefonen lyder først til at lande på det kinesiske marked og senere hen i resten af verden.

Se tweetet med Razr 3 herunder:


Læs også: Google Pixel Watch specifikationer er lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.