×
CmoreTophistorie

Telia giver gratis adgang til C More

Telia giver både nye og eksisterende kunder med mobil- eller bredbåndsabonnement ubegrænset adgang til streamingtjenesten C More.

Nu tilbyder Telia og Call me alle kunder med mobil- eller bredbåndsabonnement at benytte streamingtjenesten C More som ekstra service uden omkostninger.

– Telias og Call Mes kunder får fri adgang til topunderholdning i form af tusindvis af film og serier, så der er nok at gå i gang med, siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning.

Med løsningen kan der tilknyttes fem enheder til kundens C More-konto, hvoraf to kan streame samtidigt. Det er muligt at se indholdet på telefon, tablet, computer samt som App på Android og Samsung TV. Tjenesten kan bruges i hele EU.

 C More har danske, internationale og nordiske film for alle aldersgrupper samt topfilm fra Hollywoods største producenter. Deriblandt Paramount, Universal og Sony. Der er også nordiske favoritter fra Nordisk Film, TV4 og SF med masser af britisk og nordisk krimi i form af egne produktioner fra C More Originals.

C Mores film- og seriepakke har en værdi af 99 kr. pr. måned.

En million danske husstande betaler for meget

Ifølge Telia er målet at levere “de bedste løsninger indenfor mobil, internet, tv og streaming til de danske familier. Samtidig give dem valgfrihed og stærke fordele i produktudvalget til attraktive priser”.

– Vores vurdering er, at over en million danske husstande betaler for meget for deres tv- og streamingløsninger. Det vil vi gøre op med i Telia, ved at tilbyde kunderne fuld valgfrihed og markante besparelser ved at samle mobil, internet og streaming, siger Jakob Steen.

– Vi har i år rundet 100.000 mobil- og bredbåndskunder, der har købt deres streaming- og underholdningsløsninger hos os. Vi har en ambition om et fordoble dette tal inden udgangen af 2023, slutter Jakob Steen.

Som vi kunne berette forleden er Telia blevet det mindste af Danmarks fire teleselskaber. Selv om tredje kvartal bød på status quo, har selskabet over det seneste år mistet 9.000 mobilkunder.

Læs mere om aktivering af C More hos Telia eller Call Me.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.