×
Amazon PrimeGamingStreamingTophistorie

Amazon giver smugkig på Fallout tv-serien

Er du til apokalyptiske serier med halvtredser-futuristisk look, kan du godt glæde dig til Amazon Primes Fallout.

Efter den kolossale succes med HBO’s The Last Of Us kan vi se frem til endnu en serie-ficering af et populært computerspil, nemlig Fallout. Det er Amazon Prime, der får serien på menuen og de har netop udgivet den første teaser-trailer.

Fallout-universet har mere end 25 år på bagen og det er kommet både som computerspil (i flertal) og som brætspil.

Det er makkerparret Jonathan Nolan og Lisa Joy, der har vakt den postapokalyptiske verden til live. De har tidligere, med rimelig succes, lavet serien Westworld.

I Fallout er verden er blevet ødelagt af atomkrig og de overlevende har slået sig ned i underjordiske bunkere. Hvilket man snildt forstår, når man ser de farer, der lurer på overfladen. Seriens handling begynder 200 år efter apokalypsen, hvor the wasteland myldrer med muterede insekter. Vores helte skal også kæmpe mod den militante gruppe Brotherhood of Steel.

Serer og film, baseret på populære computerspil, er i årenes løb blevet lanceret med meget svingende succes. Vi nævner i flæng The Witcher, Doom, World of Warcraft, Halo og Resident Evil.

Fallout får premiere på Amazon Prime den 14. april næste år. Herunder den nyudgivne trailer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.