×
Disney+StreamingTophistorie

Kingdom of the Planet of the Apes lander på fladskærmen 9. juli

Den roste Kingdom of the Planet of the Apes kan fra 9. juli købes hos digitale forhandlere, meddeler Disney.

Har du endnu ike fået set den roste Kingdom of the Planet of the Apes i biografen, får du mulighed for at se den fra sofaen den 9. juli. Her kommer det seneste afsnit af abernes opus nemlig til salg hos digitale forhandlere, oplyser Disney i en pressemeddelelse.

Det er endnu uvist hvornår filmen får premiere på Disney+ streamingtjenesten, men mon ikke der går et par måneder?

Filmen har begejstret både anmeldere og publikum over hele verden og er blevet en af ​​årets største globale billetsucceser. Den markerer begyndelsen på en ny æra for den episke Planet of the Apes-franchise.

Kingdom of the Planet of the Apes foregår flere generationer efter Cæsars regeringstid i en verden, hvor aber er den dominerende art. I filmen følger vi en abe ved navn Noa og et menneske ved navn Mae, der sammen definere fremtiden for, hvordan aber og mennesker vil sameksistere.

Trailer med danske undertekster.

Kingdom of the Planet … er instrueret af Wes Ball, der også stod bag The Maze Runner-serien. Han skal i øvrigt også instruere den kommende filmatisering af det legendariske spil The Legend of Zelda.

Filmens cast imponerer med sit fravær af store stjerner, men, hey, de fleste er jo også klædt ud som aber. Rollerne som Noa og Mae spilles af henholdsvis Owen Teague og Freya Allen. Sidstnævnte er der måske nok nogen der husker fra The Witcher-serien på Netflix, hvor hun spiller Ciri.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.