×
Gadgets

3 på vej med “gratis” telefoni i USA?

Er du ofte i USA, eller planlægger du eventuelt en længere rejse til Guds Eget Land, ja så kan det godt være, du skal kigge lidt ekstra på teleselskabet 3, for de har netop udvidet deres 3LikeHome, så det også inkluderer henholdsvis USA og Singapore – i hvert fald for deres forretningskunder, afslører en nyhedsmail med den nedenstående grafik. Indtil videre har 3 endnu ikke gjort forskel på erhverv og privat hvad angår udbuddet af lande, så mon ikke også det kommer til private ganske snart?

3likehome_udvidelse_2_kolonner

Ligesom derhjemme

3LikeHome fungerer sådan, at du kan ringe og sms’e på samme måde til danske numre som var du i Danmark – og nu også selv om du står på den anden side af Atlanten.

iNPUT har bedt om en kommentar fra Rikke Juul, der er pressechef i 3 Danmark, men hun kan endnu ikke udtale sig om, hvorvidt 3LikeHome også udvides til USA og Singapore for private.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.