×
Teknologi

3 udfordrer bredbåndsmarkedet med billig 4G løsning

3 går nu efter konkurrenternes bredbånd til hjemmebrug med en billig 4G løsning - og du kan købe den i dag.

Indtil videre har 4G som internet til hjemmet været en dyr fornøjelse – i hvert fald, hvis du bruger din internetforbindelse som de fleste gør. Men det vil teleselskabet 3 nu lave lidt om på med deres nyeste løsning “Internet til hjemmet”.

Billig løsning

Inkluderet i abonnementet er en terabyte data (1TB) – og det mener 3 vil være nok til langt de fleste almindelige forbrugere. Prisen vil være 230kr., hvilket er meget konkurrencedygtigt i forhold til løsninger fra eksempelvis YouSee, Stofa og Hiper. Med i handlen kommer en router fra Huawei. Løsningen kræver ingen installation som bredbånd ellers gør – så du skal ikke sidde hjemme og vente på en tekniker, der kommer “mellem 8 og 16”.

Ingen 3LikeHome

”Indtil nu har vores bredbåndsabonnementer indeholdt 3Likehome og 3Deling og derfor været prissat, så de ikke kunne udfordre de ’rene’ løsninger på markedet. Det laver vi om på nu ved at introducere Internet til hjemmet, som kun kan bruges i Danmark. Forbrugerrådet var forleden ude og kritisere stigende priser på bredbåndsmarkedet pga. lav konkurrence, så vi fornemmer, at vi kan komme godt fra start med vores skarpe tilbud,” siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Skulle du være interesseret i 3’s løsning skal du være opmærksom på, hvordan dækningen er i dit område – det er afgørende for, hvilken hastighed du kan opnå og hvor stabil din forbindelse kan blive på 4G. Det kan du tjekke her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.