×
Gadgets

33 mio. utro ægtefæller udstillet på nettet

I dag går der med garanti adskillige bekymrede ægtemænd og -kvinder rundt derude og håber, at katastrofen ikke rammer dem. For hackere har i nat offentliggjort ikke mindre end 33 millioner brugerkonti fra dating-sitet Ashley Madison, der skaber kontakt mellem personer, der ønsker at være utro over for deres partnere.

Ashley Madison blev hacket i sidste måned og hackerne – en gruppe der kalder sig Impact Team – udsendte kort efter et krav om, at sitet blev lukket. Alternativt ville de offentliggøre data om samtlige brugere. Det skete så i nat, dansk tid, hvor voldsomme 10 gigabyte data blev lækket. Data, der ikke alene indeholder komplette profiler, men også mailadresser, kreditkorttransaktioner og andre ømfindige informationer.

Det er uvist hvor mange af de 33 millioner lækkede konti, der er reelle, men mon ikke der er mindst et par hundrede tusinde ægtefæller med sved på panden. Ashley Madison siger, at de er aktive i mere end 50 lande og har mere end 37 millioner brugere. Det vides ikke hvor mange af dem, der er danskere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.