×
Gaming

No Man’s Sky er blevet et helt nyt spil

Rumudforskningsspillet No Man’s Sky svævede på en sky af hype, da det udkom. Men selv om det fik mange gode anmeldelser, så var forventningerne blandt nogle også så skyhøje, at vreden var stor, da spillet slet ikke levede op til dem.

Til lands, til vands og i luften

Nu kommer så den anden store og gratis udvidelse, der atter radikalt ændrer No Man’s Sky. De væsentligste tilføjelser er køretøjer, som kan gøre navigationen på spillets mange planeter nemmere og sjovere – man kan også tilføje racerbaner til sine baser, og for at det ikke bare skal være et solo-projekt, kan man nu dele sine baser, så andre spiller kan komme på besøg og udforske ens udpost.

Derudover er der en lang række grafiske tilføjelser, så spillet, der nok høstede sin største ros for de mange farverige planeter, nu bliver endnu flottere. Udover generelle grafiske tweaks, så er der nu mulighed for at udforske galaksen i 4K. Og der er et indbygget foto-mode, så man kan kæle for sine skærmskud og blandt andet ændre lys og vejr.

Massiv galakse mødte massiv kritik

Da No Man’s Sky udkom delte det vandene. Mens nogle synes det var et sjovt lille spil, der gav spillerne lov til at udforske en gigantisk galakse med millioner af planeter, hvor intet var pre-genereret, så var andre skuffede over spildelen, de lidt for ens planetvariationer og løfter, de ikke mente var indfriet. Spillets skabere gik i flyverskjul, men dukkede op med en gratis udvidelse, der inkluderede fragtskibe og muligheden for at bygge baser. Nu kommer anden store udvidelse af spillet så.

Læs mere om, hvad den indeholder, her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.