Gadgets

95 års historie samlet i Beoplay H95

For at fejre sin egen fødselsdag har Bang & Olufsen samlet de bedste elementer af B&Os lyd, design og håndværk i Beoplay H95.

Det kan godt være at Bang & Olufsen har det stramt i disse år, men de kan stadig finde ud af at lave smuk elektronik. Tjek bare disse Beoplay H95 hovedtelefoner, som Struer-firmaet har snittet i anledning af virksomhedens 95-års fødselsdag i år.

– Beoplay H95 er et destilat af de bedste elementer af B&Os lyd, design og håndværk – en forbedring af høretelefonen, der højner vores 95 års arv af høje standarder, siger Bang & Olufsens VP of Product Management Christoffer Poulsen i en pressemeddelelse.

Heri hedder det også, at Beoplay H95 er designet “ud fra tanken om, at komfort og pasform er afgørende for at opleve den sande lydkvalitet”. Hovedtelefonerne er lavet i et ovalt over-ear design, der er overtrukket med lammeskind. Bøjlen er beklædt med både læder og specialstrikket tekstil og selve rammen er fremstillet af børstet aluminium.

Hovedtelefonerne kan foldes sammen og leveres med et medfølgende etui, der er fremstillet i aluminium og foret med matchende tekstil. En æske, der er skabt til at blive vist frem, siger B&O.

– Beoplay H95 er produktet af vores filosofi om, at målbevidst design er smukt design. De magnetiske ørepuder i lammeskind kan nemt fjernes, så driverne kan ses. Det er et smukt eksempel på, at æstetik og præstation arbejder sammen, fortæller Bang & Olufsens VP of Design Gavin Ivester.

På den tekniske side kan hovedtelefonerne også følge med. De har justerbar aktiv støjdæmpning (ANC), op mod 38 timers spilletid på en opladning og Bluetooth 5.1 med aptX Adaptive. Og det skulle undre såre, hvis ikke de spillede som en drøm. Men vi får forhåbentlig mulighed for at teste dem.

Beoplay H95 kommer i butikkerne den 10. september i sort og grå til en vejledende udsalgspris på 6.000 kroner.

Her er et par detaljebilleder af skønhederne:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.