×
GadgetsTophistorie

Hør genial koreansk a capella gruppe lave iPhone lyde

En koreansk a capella gruppe fortolker ringetoner og lyde fra iPhone - inklusiv alle de største "hits"

En koreansk a capella gruppe fra Korea kaldet MayTree har vist fundet sig en ret… Speciel niche indenfor a capella genren. Sidste år genskabte de Windows lyde fra de foregående versioner af styresystemet – hvilket var helt nostalgisk. Den varer 28 sekunder, og det er det hele værd. Men hvis der er lyde, der er endnu mere kendte, er det formentlig dem fra iPhone – og dem har koreanerne så kastet sig over nu.

Fortolkninger af iPhone lyde

I videoen her kan du se, hvordan det går. Her på redaktionen er de i hvert fald ganske populære – især “alarm” er en favorit.

Videoen, der er lidt over et minut lang, indeholder alle de kendte “hits” fra Apples iPhone lydkartotek igennem tiden; hvem husker ikke ørehængeren “Marimba” eller den allestedsnærværende “Opening“? Eller måske “Strum“, der nok har irriteret mangt et øre i busser og tog verden over? Selv de helt små lyde som opladning og beskedlydene er med på listen den koreanske gruppe har taget sig kærligt af i videoen.

Den koreanske gruppe har virkelig fået et hit med de nye lyde – Windowsvideoen har indtil videre fået over 700.000 afspilninger – mens udgaven med lyde fra iPhone nærmer sig 200.000. Hidtil har gruppens bedste videoer ikke været i nærheden af den slags tal.

Hvis du er i det nostalgiske hjørne kan du også tage et kig på artiklen her, hvor du kan høre lyden af 90’ernes teknologi – alt fra et 56.6 modem til Windows 3.1 opstartslyden. Hvis du er mere til det visuelle kan du tage et kig på denne her artikel, hvor vi viser hvordan Spotify og Facebook ville have set ud, hvis de var opfundet i 80’erne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.