Fremtidens HjemTophistorie

Adaptive Lighting rulles nu ud til Philips Hue

Philips Hue ruller i øjeblikket Adaptive Lighting-opdateringen ud til alle brugere.

I starten af oktober skrev vi, at Signify og Philips Hue betatestede den nye Adaptive Lighting-funktion. I disse dages rulles opdateringen ud til alle brugere af det intelligente lyssystem. Adaptive Lighting tilpasser automatisk lysets farvetemperatur til tidspunktet på dagen.

Det er endnu ikke alle brugere, der er kommet med ombord. Undertegnede venter stadig på den firmware-opdatering af bridgen, der er nødvendig. Når den lander, kan Adaptive Lighting bruges på alle White & Color Ambience og White Ambience pærer og lamper.

Opdateringen installeres automatisk, men du kan også manuelt trykke systemet på maven for at se, om det er sket:

  1. Åben Hue-app’en og gå ind under fanen ‘Indstillinger’.
  2. Bladr ned og tryk på ‘Softwareopdatering’.
  3. Der søges efter opdateringer. Den Adaptive Lighting-kompatible firmware til Philips Hue Bridge er version 1941132070. Pærer og lamper behøver ikke nogen opdatering.

Som sagt rulles opdateringen ud løbende, så væbn dig med tålmodighed, hvis den endnu ikke er landet til dit system.

Når opdateringen er udført, får du automatisk en besked i Apples Hjem-app, at Adaptive Lighting er tilgængelig, hvorefter du kan vælge hvilke lyskilder der skal udnytte den nye funktion.

Adaptive Lighting er en del af Apple HomeKit og iOS 14 og kræver naturligvis at du har installeret iOS 14 på din mobiltelefon.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.