×
Disney+StreamingTophistorie

Agatha All Along – Marvel-spinoff af en Marvel-spinoff

Marvels spinnoff-serie WandaVision får sin egen spinoff-serie med heksen Agatha. Se den første Agatha All Along trailer her.

En af de sjove bikarakterer fra den fine spinnoff-serie WandaVision får nu sin egen spinoff-serie, nemlig heksen Agatha, der blev spillet med overbevisning af Kathryn Hahn. Hun er naturligvis også med i spinoff-seriens spinoff-serie, der får premiere på Disney+ til september. Den har fået titlen Agatha All Along.

Ideen er så oplagt, at det næsten er bekymrende og man må snart begyndte at stille spørgsmålstegn ved, hvornår Marvel lukker frisk luft ind i klubhuset.

Disney+ skriver om seriens handling:

“I Agatha All Along møder vi den berygtede Agatha Harkness, der er trist og uden magiske kræfter, efter at en mistænkelig goth-teenager hjælper med at bryde hende fri fra en forvrænget besværgelse. Hendes interesse vækkes, da han beder hende om at tage ham med på den legendariske Witches’ Road, en række af prøvelser, der, hvis de overlever, belønner en heksene med det, de savner. Sammen laver Agatha og denne mystiske teenager en desperat pagt og begiver sig ned, ned, ned ad vejen…”.

Ud over Kathryn Hahn har Agatha All Along en række, for mig, fuldstændigt ukendte skuespillere ombord. Der nævnes heriblandt Joe Locke, Patti LuPone og Aubrey Plaza i hovedrollerne.

Showrunner Jac Schaeffer, som var den kreative kraft bag WandaVision, instruerer pilotafsnittet, der får premiere den 19. september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.