fbpx

 

 

 

 

Fremtidens Hjem

Amazon har også oplevet brand i Teslas solcelletag

I sidste uge anklagede Walmart Teslas solcelletag for at starte brande i flere af firmaets bygninger. Nu hævder Amazon, at de har oplevet det samme.

Supermarkedskæden Walmart er ikke det eneste firma, der har problemer med Teslas solcelletag. Nu kan Amazon fortælle, at en brand i et varehus sidste sommer også skyldtes problemer med et tag fra Tesla. Det skriver Bloomberg. Amazon fortæller, at de ”har løst” problemet, men at de ikke har planer om at installere yderligere solcelletag fra Tesla.

Tesla har i en erklæring bekræftet, at de arbejdede sammen med Amazon efter en ”isoleret hændelse” der opstod i en omformer i juni 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

”Tesla arbejdede i samarbejde med Amazon for at finde årsagen til hændelsen og afhjælpe den. Vi udførte også inspektioner på andre installationer, der bekræftede systemets integritet,” skriver Tesla og tilføjer, at 11 yderligere Amazon-bygninger stadig genererer energi og overvåges og vedligeholdes.

Nyheden om Amazon-branden kommer bare få dage efter at supermarkedskæden Walmart har sagsøgt Tesla. Walmart hævder at der har været syv tilfælde af brand, hvor solcelletaget bærer skylden – og kæden vil nu have Tesla til at fjerne solpanelerne fra alle kædens 240 butikker. 

Tesla fortalte i sidste uge, at de har oplevet har oplevet fejl i tranformere, der er blevet leveret af firmaet Amphenol Corp. Transformerne havde ”flere fejl og afbrydelser end vores standarder,” fortalte Tesla.

Back to top button