fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Amazon: Prisen på PlayStation 5 bliver 399 euro

Amazon er angiveligt kommet til at afsløre prisen på Sonys PlayStation 5 spillekonsol – og den bliver billigere end ventet. Nemlig under 3.000 kroner.

Sony har været yderst påpasselige med at dryppe informationer om PlayStation 5. Det var først i sidste uge, at de afslørede designet på konsollen – og den største af alle hemmeligheder er prisen. Den er endnu ikke meldt ud.

Men den franske afdeling af Amazon kan være kommet til at gøre i nælderne; i et opslag, der hurtigt blev taget ned igen, afslørede sitet prisen på begge udgaver af konsollen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PlayStation 5 kommer som bekendt i to udgaver; en med Blu-ray-drev og en helt uden optisk drev, kaldet Digital Edition. Sidstnævnte var ventet at blive billigere end den optisk drev, men har Amazon ret, er prisen endog ret aggressiv. Den vil nemlig kunne købes for 399 euro – hvilket er lige under 3.000 danske kroner.

Vil man have Blu-ray-drev med i købet, kommer konsollen op i 499 euro (3.750 danske kroner). Det er heller ikke nogen afskrækkende pris. Mange steder kan konsollen forudbestilles for omkring 7.000 kroner – og det har naturligvis givet bange anelser om den endelige pris.

PlayStation 5
Skærmbillede fra Amazon.

Microsoft har generelt været mere rundhåndet med information om den kommende Xbox Series X, men heller ikke de har meldt den officielle pris ud endnu.

Passer informationerne fra Amazon, afsløres også en anden af de store hemmeligheder: Lanceringsdatoen. Den står angivet til at være den 20. november 2020 (se billedet ovenfor).

Der er naturligvis ingen garanti for, at Amazons oplysninger er korrekte. Det kan være en dummy-side, der ved et uheld er blevet offentliggjort. Herunder det oprindelige tweet fra lækkerne Ben Gaskin:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button