×
GamingTophistorie

Se PlayStation 5 blive ombygget til en tablet

En YouTuber har transformereret PlayStation 5 til en bærbar tablet med en indbygget 4K OLED skærm.

Populariteten af bærbare konsoller er steget kraftigt i de seneste år, med enheder såsom Steam Deck, Asus ROG Ally og selvfølgelig den efterhånden aldrende Nintendo Switch. Sonys seneste bud på en håndholdt spillekonsol – PlayStation Portal, udemærker sig fint ved at kunne spille spil fra ens PS5. Det kræver dog at man hele tiden er forbundet til nettet. Muligheden for at spille spil lokalt på enheden er der ikke.

Nu har YouTuberen DIY Perks taget udgangspunkt i en ny form for bærbar PS5 – denne gang i form af en tablet, hvor både skærm og hardware er samlet under et tag.

4K OLED skærm og skræddersyet køleløsning

Til projektet blev bundkortet fra en Sony PlayStation 5 Slim taget ud, og der blev bygget en ny 3D-printet kasse omkring det. Kølesystemet er også blevet opbygget fuldstændig fra bunden, med seks varmeledende kobberrør, der køles af fire små, støjsvage blæsere fra en bærbar computer.

Denne skræddersyede køleløsning var nødvendig, for at kunne få indmaden til at passe i det lille kabinet. Derudover er der også integreret en 4K OLED-skærm fra en tidligere Alienware-laptop, hvilket giver et skarpt og flot billede. Kabinettet rummer endda også et højtalersystem med to 5 W subwoofere.

Hardwaren er altså den samme som i PlayStation 5- dog med store ændringer i kølesystemet, samt en mindre strømforsyning, sådan det hele kan rummes i den lille formfaktor.

Se videoen herunder:

Læs også: Læk: Ny PS5 DualSense V2 controller med bedre batteri på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.