×
Amazon PrimeGamingStreaming

Amazon satser på racing-fans både som spil og stream

Ikke nok med at Amazon endte med at blive det nye hjem for Top Gear-værterne Clarkson, Hammond og May og deres nye show The Grand Tour, Amazon har mere på bedding til fans af fart og spænding.

24 nervepirrende timer i 2015

9. Juni kan du streame Amazons originale dokumentar-serie ’Le Mans: Racing is Everything’ om det berømte franske 24-timers løb, hvor danske Jan Magnussen har gjort sig bemærket. Dokumentaren fokuserer på 2015-løbet, hvor filmhold fulgte Porsche, Audi, Nissan, Toyota, Aston Martin, og Rebellion-holdene tæt.

Serien har fokus på de individuelle kørere og de mere risikable aspekter af det berømte løb. Således skorter traileren ikke på spektakulære uheld, mens en speakerstemme fortæller, at der i årenes løb har været 22 dødsfald under Le Mans.

Formel 1 og McLaren kommer også til Amazon

Også Formel 1 kommer under Amazons dokumentariske behandling med en endnu unavngiven serie, der følger McClaren gennem 20 løb, hvor holdet prøver at komme ovenpå igen efter to år med elendige resultater. Serien viser ikke kun løbene, men også hvordan McClaren bygger og tester biler samt bag scenen-adgang til sponsorforhandlinger og andre aspekter af racerløb, som vi normalt ikke ser.

Amazon hyrer Need for Speed-udvikler til hemmeligt projekt

Craig Sullivan der er tidligere kreativ direktør i firmaet Ghost Games, der har udviklet ‘Need for Speed’-spil for Electronic Arts, er den seneste udvikler, der er blevet hyret af Amazons voksende spildivision.

Amazon Games Studios har ansat Sullivan, men hvad han skal arbejde på, er stadig en hemmelighed. Sullivan har udover ‘Need for Speed’ også arbejdet på Burnout-serien og skydespillet Black.

Måske får vi et Top gear-spil

Amazon Game Studios arbejder lige nu på en håndfuld projekter. ’Breakaway’, som er beskrevet som et mytisk kampsports-spil, ’New World’ som er et kæmpe multiplayer sandbox-spil samt science fiction survival-spillet ’Crucible’. Men det ville selvfølgelig være oplagt, hvis Sullivan skulle arbejde på noget med biler – måske et crossover mellem spildivisionen og Amazons hidtil største tv-satsning ’The Grand Tour’ med de tre tidligere Top Gear-værter.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.