×
Apple TV+Tophistorie

Anden sæson af ‘Foundation’ får premiere til juli

Den længe ventede anden sæson af science fiction-serien 'Foundation' får premiere på Apple TV+ den 14. juli.

Apple TV+ har netop udsendt teaser-traileren til anden sæson af Foundation. Det er knapt halvandet år siden, at den første sæson sluttede. Den nye sæson får premiere den 14. juli. Traileren bekræfter, at sæson to starter mere end et århundrede efter begivenhederne i den første sæsons finale.

Ligesom sin forgænger er Foundation sæson to baseret på den berømte forfatter Isaac Asimovs romanserie af samme navn. En serie, som længe var anset for umulig at filmatisere på grund af dens fejende fortælling, antologi-lignende karakter og komplicerede tone.

Men Apple TV+ har ramt den godt. Serien får respektable 7,4 ud af 10 på IMDB, mens Rotten Tomatoes giver den 72 procent.

Foundation sæson to-teaseren giver et glimt af den nye antagonist-dronning Sareth (Ella-Rae Smith), der er klar til at gå i krig med Brother Day (Lee Pace) og det imperium, han leder.

I videoen antydes også et potentielt skænderi mellem Hari Seldon (Jared Harris) og hans protege Gaal Dornick (Lou Llobell), som – sammen med Gaals datter Salvor Hardin (Leah Harvey) – optræder i flere følelsesladede scener.

Der er, lige som i sæson 1, planlagt ti episoder i sæson 2. Det første afsnit kan som sagt ses den 14. juli, hvorefter der kommer et nyt afsnit hver uge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.