×
Gadgets

Apple Event d. 27 marts – hvad kan vi vente os?

Apple har inviteret til et uddannelsesevent i Chicago d. 27 marts - spørgsmålet er bare, hvad de har i skuffen til os?

Når Apple indkalder til et event er det som regel fordi de har ny hardware at annoncere – i hvert fald, hvis de inviterer journalister med. Og eftersom iNPUT har modtaget en invitation til eventet gætter vi på, at det ikke kun er programmeringssproget Swift, Apple vil promovere d. 27 marts i Chicago.

Her er, hvad vi henholdvis tror og håber, Apple har klar til os:

Det tror vi

Nye iPads

Der har længe været rygter om nye iPads, og et uddannelsesevent kunne være en fin lejlighed til at annoncere dem. De fleste rygter er gået på nye versioner af iPad Pro med mange af de features, vi så på iPhone X – altså en skærm, der stort set fylder hele forsiden og ingen startknap – men til gengæld ansigtsgenkendelse. Ikke desto mindre virker det en smule underligt at komme med nye iPad Pro’er til et event, der er fokuseret på undervisning – prisen er simpelthen for høj. Derfor giver det måske mere mening at Apple lancerer en opdateret “billig” iPad – med nogle af de features, vi kender fra Pro. Så vil det også være logisk at opdatere Pro på WWDC i juni.

Ny pencil

En anden hardware opgradering der måske kunne dukke op er en forbedret udgave af Apple Pencil – og i hvert fald annoncere understøttelse af også den billige iPad. Det kunne også være en helt ny model Pencil, der er specifik til den billigere iPad, for den “rigtige” Pencil er pænt dyr. I hvert fald kunne invitationen godt tyde på, at der er et eller andet Pencil-relateret under opsejling.

Det håber vi

Nye mus/keyboards/trackpads

Apples keyboards er egentlig udmærkede, men der er afgjort plads til forbedring. Det samme gælder musen, der ikke er blevet opgraderet i flere år. En ny trackpad kunne også være en mulighed. I hvert fald ville en eller flere af de tre nye ting være perfekt at lancere på et event som dette.

Ny Mac Mini

Det er efterhånden en del år siden den sidste opdatering af Apples mindste og billigste Mac, Mini’en. Den er ellers ekstremt velegnet til skolebrug, netop på grund af prisen. Apple har ved flere lejligheder sagt, at de ikke har tænkt sig at droppe Mini’en, så det kunne være en kærkommen lejlighed til at lancere en ny.

Som sædvanlig er Apple ganske hemmelighedsfulde omkring eventet, så vi må vente at se hvad der sker d. 27 marts når Tim Cook går på scenen – eller op foran katederet – i Chicago, Illinois.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.