×
GadgetsTophistorie

Apple gør klar til nye iPads d. 7 maj

Apple gør klar til lancering af iPad nyheder ved et event d. 7 maj.

Der har længe været rygter om nye iPads på vej, men nu har Apple endelig sendt en invitation ud til at se med når de lancerer nye iPads d. 7. maj. Normalt ville det ikke være så let at gætte, hvad Apple har i ærmet, men denne gang er der slet ingen tvivl: Invitationen indeholder nemlig et billede af, hvad der kun kan være en ny Apple Pencil. Dermed bliver det også ganske sikkert, at der er nye iPads på vej.

Ny iPad Pro med OLED skærm

Især den nye iPad Pro er ventet med spænding, da det er første gang Apple bruger en OLED skærm i stedet for den Mini-LED skærm, de har brugt i de forrige generationer. På den måde bliver billedkvaliteten betydeligt bedre – især sort-niveau vil se en forbedring – og det er muligt at gøre enheden tyndere. Derudover vil vi formentlig se en version af den nye M3 processor og forskellige andre små forbedringer.

Ny Apple Pencil og iPad Air

Udover iPad Pro er der også lagt op til hele to nye iPad Air modeller – hvoraf den ene vil være en stor udgave med en 12.9″ skærm. Til brug med alle de nye iPads vil Apple også være klar med en ny Apple Pencil der formentlig vil få helt nye funktioner. Det er forventet at den erstatter en eller flere af de nuværende versioner af Apples pen.

Du kan følge eventet live d. 7 maj kl. 16.00 dansk tid. Det er i øvrigt lidt atypisk fordi det betyder, at Apple så formentlig holder eventet et andet sted end Cupertino – da det er kl. 07.00 om morgenen i Californien. Du kan se eventet hos Apple på deres hjemmeside eller via dit Apple TV i den dertil indrettede app.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.