×
Gadgets

Apple gør klar til special event 25. marts

Ifølge de seneste rygter vil Apple holde et special event i Steve Jobs Theater den 25. marts, med fokus på en nyhedstjeneste.

Nyhedstjenesten Buzzfeed mener at vide, at Apple vil afholde et specielt forårsevent den 25. marts i Steve Jobs Theater, der ligger ved deres nye runde hovedkvarter. Eventet, siges det, skal bruges til at lancere Apples nye abonnementsbaserede nyhedstjeneste – og der vil sandsynligvis ikke blive lanceret ny hardware.

Ifølge nyhedsartiklen vil nye iPads og nye AirPods først blive præsenteret ved en senere lejlighed. 

Skærmbilleder af Apples nyhedstjeneste (klik for større billede).

I stedet vil Apple bruge eventet til at lancere en ny, abonnementsbaseret nyhedstjeneste. En nyhedstjeneste, der blev mere eller mindre bekræftet af skærmbilleder, der er blevet fundet i den første iOS 12.2 betasoftware (se herover).

Ifølge rygterne vil Apple have de store aviser med i en “Spotify-model” der skal give adgang til nyheder på tværs af medier for en pris på 10 dollars om måneden. Både Wall Street Journal og Washington Post er med i forhandlingerne, der forhales af, at Apple kræver en 50/50-fordeling på abonnementsindtægterne.

Streamingtjenesten …

Apple planlægger ifølge rygterne også at lancere en ny Apple TV-app, der åbner for abonnementer på tv-kanaler direkte på Apple TV.

Tiltagene er helt i tråd med Apples stigende fokus på “tjenester”, der dækker over indtægter fra App Store, iTunes, Apple Music og den streamingtjeneste, som Apple med stor sandsynlig også brygger på. Streamingtjenesten forventes lanceret i løbet af 2019, men det er uvist om den bliver lanceret under det kommende event.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.