GamingTophistorie

Apple i overvejelser om opkøb af Electronic Arts

Ifølge kilder så overvejer Apple på det kraftigste at opkøbe spilfirmaet Electronic Arts, som står bag succeserne FIFA og The Sims.

Electronic Arts er på udkig efter potentielle opkøbere og Apple skulle i følge kilder kraftigt overveje at slå til. Ønsket om et salg eller fusion skulle angiveligt være skabt, efter at Microsoft tidligere i år købte Blizzard-spilstudiet for enorme 460 milliarder kroner.

Udover Apple, så har både Disney og Amazon været interesseret i opkøbet. Et opkøb der vil give adgang til et kæmpe spilkatalog, som tæller FIFA-serien, The Sims, Apex Legends, DragonAge og mange, mange flere. Apple har som bekendt spiltjenesten Apple Arcade, så rygterne er formentlig ikke helt urealistiske.

Rygter om at Apple ønsker at begive sig ind i spilverdenens allerøverste hylde, hvor konkurrenterne er Xbox og Playstation, har ofte floreret. Apple Arcarde indeholder primært spil der befinder sig i kategorien let-afslappende-spil. Med et opkøb af Electronic Arts vil de i hvert fald få et bagkatalog med adskillige A-titler.

Apples Arcade platform blev introduceret i 2019. For 39 kroner om måneden er der adgang til knap 200 titler, som kan spilles på iPhone, iPad, Mac og Apple TV. En del af spillene kan spilles med en tilknyttet controller. Både controllers fra Xbox og Playstation er understøttet.

Med et eventuelt opkøb, så vil rygterne om et kommende Apple TV med fokus på gaming være realistiske og nødvendige. Det nuværende Apple TV er milevidt fra de nyeste generationer af Xbox og Playstation.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.