×
TeknologiTophistorie

Apple inviterer til WWDC 2023

Apples årlige udviklerkonference WWDC løber af stablen den 5. til 9. juni. Her vil vi se nyt om iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og macOS.

Vanen tro har Apple udsendt invitationer til sin udviklerkonference WWDC, som i år foregår fra den 5. til den 9. juni. Begivenhederne vil foregå i Apple Park. De udviklere der ikke har mulighed for at rejse til Cupertino, kan naturligvis følge de mange oplæg og præsentationer online.

I invitationen fortæller Apple at vi vil få vist nye versioner af iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og macOS. Det er der intet overraskende i, da WWDC er lejligheden, hvor Apple sædvanligvis viser sin nye software.

Men rygterne peger desuden på, at Apple langt om længe afslører sit VR-headset. Noget vi også har omtalt flere gange her på iNPUT. Tim Cook skulle eftersigende have krævet, at det blev klar til i år, inden konkurrenterne får for langt et forspring.

I og med det er en udviklerkonference, så vil fokus naturligvis være på det tilhørende vrOS, som skal drive den nye hardware. Det vil kræve nye udviklerværktøjer at lave indhold og apps til VR-headsettet, som Apple vil benytte lejligheden til at introducere til udviklerne.

Flere brugere på Twitter underbygger rygtet med, at illustrationen på invitationen, skulle ligne den type objektiver, som bruges i netop et VR-headset. Det vil da heller ikke være usædvanligt for Apple, at inkludere et hint i illustrationen. Det er set mange gange før.

Hos Apple kan du læse mere om begivenhederne til WWDC. Og tilføje præsentationen til din kalender, så du ikke går glip af nyhederne i iOS og resten af softwarebanden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.