×
TeknologiTophistorie

Apple lancerer Tap to Pay-funktion – gør iPhone til betalingsterminal

Med den nye Tap to Pay funktion kan iPhone erstatte en betalingsterminal.

Apple har officelt annonceret den rygtede Tap to Pay funktion til iPhone og Apple Pay. Den vil gøre det muligt for mindre virksomheder at benytte telefonen som betalingsterminal. Ikke alene vil Tap to Pay fungere med Apple Pay, men også med kontaktløse kreditkort. Herunder American Express, Discover, MasterCard og Visa.

“Ved kassen vil sælgeren blot bede kunden om at holde deres iPhone eller Apple Watch for at betale med Apple Pay, deres kontaktløse kredit- eller betalingskort nær købmandens iPhone, og betalingen vil blive sikkert gennemført ved hjælp af NFC-teknologi,” skriver Apple.

I første omgang lanceres den nye funktion dog udelukkende i USA. Den vil også blive rullet ud til Apple Store steder i USA senere i år. Om der er planer om at udrulle den i andre lande oplyses ikke.

Tap to Pay
Tap to Pay kræver ingen yderligere hardware.

En af de betalingsløsninger, der har favnet Apples nye funktion, er Stripe.com, der allerede har lavet en hjemmeside med informationer.

Den nye funktion blev i slutningen af januar “lækket” af nyhedstjenesten Bloomberg, der må have gode kontakter hos Apple. I hvert fald rammer de ofre plet med deres forudsigelser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.