×
StreamingTophistorie

Apple Music Live er tilbage med særlig Ed Sheeran-koncert

Onsdag den 10. maj er Apple tilbage med eksklusive koncerter. Den første optræden står Ed Sheeran for, der fremfører hele sit seneste album.

Apple Music Live havde debut med første sæson sidste år, der bød på optrædener fra blandt andet Harry Styles, Billie Eilish og Alicia Keys. Nu har Apple annonceret anden sæson, der får premiere i denne uge med en optræden fra Ed Sheeran.

Sessionen vil blive optaget på Eventim Apollo i London. Intimkoncerten vil vise Ed Sheeran fremføre hele sit seneste album – (udtales “subtract”) for første gang. Sheeran akkompagneres af et 12-mand stort orkester inklusiv Aaron Dessner fra The National, der også har medvirket til tilblivelsen af Sheerans album.

Koncerten bliver tilgængelig på Apple Music på onsdag den 10. maj klokken 20.00. For første gang, så vil optagelserne også blive tilgængelig på Apple TV+. Det vil også gælde fremtidige optrædener i Apple Music Live-regi. Klokken 21 den 10. maj blive koncerten tilgængelig on-demand på både Apple Music og Apple TV+.

“Jeg er henrykt over at dele fremførelsen af mit Substract-show med jer. Jeg var virkelig nervøs på dagen, da det var første gang jeg fremførte de nye sange. Showet blev bragt til live af Aaron (Dessner red.) og det fantastiske band og det var en ære at stå på scenen med dem. Det var en følelsesmæssig aften, men jeg er glad for vi kunne dokumentere det”, udtaler Sheeran i forbindelse med annonceringen.

Ed Sheeran er en af de mest afspillede kunstnere på Apple Music, med mere end 9,5 milliarder afspilninger på verdensplan. Mere end 45 af Sheerans sange har været på Daily Top 100-listen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.