×
ElbilerTophistorie

Apple Music på vej til Tesla

Biler udstillet på en Tesla-udstilling i Los Angeles afslører, at Apple Music formentlig snart vil blive tilgængelig i Teslaens infotainment.

Tesla har, i modsætning til de fleste øvrige bilproducenter, set bort fra Apple CarPlay og Android Auto for integration med førerens telefon. I stedet har Elon Musk og co. bygget understøttede platforme ind i bilens eget infotainment system.

Mest velkendt er Teslas integration af Spotify, som den primære kilde til musik. Sidste år blev Tidal dog føjet til mulighederne, der er tilgængelig på bilernes velkendte centerskærme.

Længe har de dog lovet at tilbyde flere alternativer. Herunder Apple Music og Amazon Music, men uden der dog er sket alverden.

Men nu ser det ud til at Apple-brugere måske snart ikke skal vente længere. På bilmuseet Petersen Museum i Los Angeles er der i øjeblikket en Tesla-udstilling. Her fremvises prototyper og en Cybertruck blandt andet.

Foto: Electrek

Men det der har trukket flest overskrifter, er at flere besøgende har spottet Apple Music på skærmen, på de udstillede biler fra Tesla. App’en er i følge gæsterne fuldt funktionsdygtig, men er altså foreløbigt kun tilgængelig på Teslas egne biler. Som må formodes at køre med et preview på kommende software.

Tesla har de øvrige år udsendt en større ‘holiday update’ op til julen. Det er derfor ikke utænkeligt at Apple Music vil finde vej dertil.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.