ElbilerTophistorie

Tesla gør klar til produktion af Cybertruck

Tesla er ved at klargøre en af sine fabrikker til produktion af den længe ventede Cybertruck. Produktionen skal starte til sommer.

Efter adskillige forsinkelser lader det til, at Tesla Cybertruck endelig er på vej i produktion. Ifølge nyhedsbureauet Reuters er Tesla i færd med at klargøre sin fabrik i Austin, Texas, til produktionen. Planen er, at den skal starte i det små til sommer.

Herefter skal produktionen opskaleres, så den kører på fuldt blus, når vi når slutningen af 2023.

Reuters mener at vide, at flere hundredetusinde amerikanere allerede har lagt depositum for Cybertruck. Det på trods af, at Tesla endnu ikke har vist hverken produktionsmodel eller endelig pris på bilen.

Da den blev præsenteret i 2019 var målet en pris på under 40.000 dollars (301.000 kroner). Men siden da har Tesla flere gange måttet hæve priserne på sine andre modeller, blandt andet på grund af inflation.

En anden kilde siger til Reuters, at Cybertruck oprindeligt er designet til Teslas hypede 4680-batterier, men at der er problemer med at få produktionen af disse op i gear. Tesla kan derfor blive nødt til at ændre designet på Cybertryck, så den kan benytte de konventionelle 2170-batterier i stedet.

Det er dog i strid med Musks egne ord. I oktober sagde han at 4680-batterierne ikke forventes at “være begrænsende faktor for hverken Cybertruck eller noget andet”.

Det er stadig uvist om Cybertruck nogensinde når Danmark. Eller Europa i det hele taget.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.