×
Gadgets

Apple TV får en effektiv overhaling d. 9 september – men ikke 4K

Apple TV i den nuværende form er efterhånden ved at være en aldrende sag, og har ikke ændret hverken udseende eller indhold siden 2012 – den har dog fået et par softwareopdateringer. Men nu lader det til, at tiden endelig er kommet til at den lille boks får en større overhaling. Ifølge de vedholdende rygter vil det ske d. 9 september.

Lidt mindre og en del stærkere

Den nye udgave af Apple TV skulle eftersigende blive en smule mere slank – ikke at den gamle udgave var decideret tyk, men det er altså åbenbart lykkedes Apple at gøre boksen en del tyndere.

Indeni har den lille boks også fået flere kræfter. Rygterne siger, at Apple bruger en A8 processor – den samme som er hjernen i iPhone 6 – og det vil give et gevaldigt boost i ydelsen på det nye Apple TV. Samtidig får den også mere hukommelse, hvilket er nødvendigt for at kunne køre ny, kraftigere software med blandt andet en version af Siri og eventuelt HomeKit, der vil kunne betjene intelligente enheder i hjemmet.

App Store og meget bedre fjernbetjening

Det er ikke kun selve boksen, der får en overhaling; med til den følger nemlig, hvis rygterne holder stik, en helt redesignet fjernbetjening med touchinterface. Det vil give helt nye muligheder, og formentlig også gøre Apple TV til en interessant platform for spil – og netop spil vil man kunne hente via den nye App Store, der ventes at blive lanceret i samme ombæring.

Ingen 4K

Det eneste større kritikpunkt man kan have på det nye Apple TV er, at det ikke understøtter 4K – og med mere og mere 4K materiale, og flere og flere TV, kan det vise sig at blive en akilleshæl for den lille boks. På den anden side er Apple jo kendt for ikke at være først med den seneste teknologi – der skal jo også være noget til næste års model…

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.