GadgetsTophistorie

Flere nye Apple-produkter på vej i oktober – men uden event

Flere nye produkter fra Apple har været rygtet til at blive lanceret næste måned, men nu mener Mark Gurman, at produkterne ikke bliver lanceret under et stort event (ala iPhone denne måned).

“None of these new products is a major departure for Apple. They’ll get some improved specifications and a chip that was already announced at a formal event in June at WWDC 2022. That has me thinking: Does Apple really have enough here to make it worth pulling together another highly polished launch event?… It seems unlikely.” Lyder det fra Mark Gurman (Bloomberg).

Gurman mener altså ikke at der er nok grundlag for et event, da opgraderingerne i produkterne er forholdsvis små og i den interne hardware. Produkterne vil i stedet blive præsenteret gennem en pressemeddelelse eller lignende.

Ny Mac Mini, MacBook Pro 14″ og 16″ samt iPad Pro?

Det forventes at Apple vil introducere en del nye produkter, herunder en opdateret Mac Mini med M2 og M2 Pro chip, samt en 14″ og 16″ MacBook Pro med M2 Pro og M2 Max chips.

Ydermere vil vi muligvis se 11″ og 12,9″ iPad Pro med M2-chippen. Gurman nævner dog ikke noget om en ny entry-level iPad med USB-C, hvilket der tidligere har været snak om.
Læs mere om dette her: Rygte: Entry-level iPad og iPad Pro M2 lanceres i oktober

Der har desuden også været rygter om en ny og opgraderet Apple TV med A14-chip og mere RAM, hvilket vi sandsynligvis også ser indenfor de kommende måneder.

Hvorvidt der bliver afholdt et event eller ej, bliver vi nok klogere på inden længe.


Læs også: Nyeste PS5-model bruger mindre strøm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.