×
Gadgets

Apple Watch: Nu også uden iPhone

Godt nyt. Apple har dekreteret at apps til Apple Watch skal fungere uden iPhone, hvis de fremover skal godkendes i App Store. Ændringen træder i kraft allerede den 1. juni og vil betyde, at de apps generelt bliver hurtigere.

Uret har fået prygl for at være alt for afhængig af iPhone. For eksempel er mange Apple Watch-apps blevet afviklet på telefonen og indholdet streamet trådløst til uret. Det gjorde apps’ene træge og ufleksible. Apple forsøgte – åbenbart uden held – at sætte en stopper for det med watchOS 2.0, der udkom sidste efterår. Opdateringen gjorde det muligt at installere og afvikle apps direkte på uret.

Dengang var det et tilbud. Men nu bliver det et krav.

Et helt nyt operativsystem til uret, watchOS 3, forventes at blive præsenteret under World Wide Developers Conference den 13. juni. Der har også været spekuleret i at Apple ville lancere et helt nyt Apple Watch ved same lejlighed, men det virker ikke sandsynligt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.