GadgetsTophistorie

AirTags på vej i to størrelser

Apples AirTags kommer snart og i to størrelser, hævder en troværdig lækker. Måske allerede i næste måned, siges det.

De længe ventede AirTags kommer “snart” og de vil kunne købes i to forskellige størrelser. Det hævder den troværdige lækker L0vetodream i et kryptisk tweet, der siden er blevet uddybet. I det oprindelige tweet nævner han to størrelser og ordet snart. I det uddybende tweet skriver han “tag TAG”. Altså igen to størrelser.

Hans tweets stemmer overens med andre nyere rygter, der hævder, at AirTags allerede vil blive præsenteret til november. Muligvis sammen med nye Mac-computere med Apple-processorer.

Rygterne hævder også, at AirPods Studio hovedtelefonerne skulle have været vist frem til november, men at Apple oplever produktionsvanskeligheder, der kan rykke lanceringen ud i fremtiden.

En anden lækker, Jon Prosser, har i øvrigt leveret et mockup af AirTags, som de kan se ud. Her er billedet, der er skabt sammen med ConceptCreator:

AirTags

AirTags er Apples udgave af Tile-produktet (læs vores anmeldelse her), der kan bruges til at lokalisere eksempelvis tasker og nøgler. Apples udgave skal virke sammen med Find app’en.

Apple kom selv til at bekræfte eksistensen af AirTags i en video, der blev lagt ud på Youtube. I videoen, der var en support-video, var der en klar reference til de nye AirTags i telefonens indstillinger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.