TeknologiTophistorie

Apples årlige julevideo er landet

Hvert år udsender Apple en reklame, maskeret som en julevideo. Årets udgave fokuserer på HomePod mini og er egentlig slet ikke julet ...

Det er en tradition, at der hvert år omkring en måned før juleaften lander en julevideo fra Apple. Således også i år, hvor fokus i den to minutter lange reklame julevideo er den nyligt udsendte HomePod mini. En højttaler ikke fås herhjemme endnu.

Men modsat tidligere år, spiller videoen ikke voldsomt på følelser denne gang – og der er i virkeligheden ikke meget af det som undertegnede forstår ved julestemning i videoen. Den kan ses ovenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

The Magic of Mini er en til tider lidt besynderlig reklame, hvor hip-hop-sangerinden Tierra Whack møder sin egen mini-me, der hopper ud af Apples højttaler. Netop koblingen mellem musik og humør er en ren Apple-reklame-klassiker – og her muntres Tierra Whack da også gevaldigt op … af sig selv og sin egen musik. Det er nemlig selvsamme Tierra, der står bag musikken, der spiles i videoen.

Bag videoen står Apples sædvanlige reklamebureau, TBWA\Media Arts Lab, oplyser Adweek.

Det er, som nævnt, en juletradition med jule-reklamer fra Apple. Vi har samlet en stribe af dem herunder – inklusive sidste års tåreperser The Surprise, der har hentet inspiration i Pixar-filmen Up!.

2019 : The Surprise

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

2018 : Share Your Gifts

 

2017 : Sway

 

2016 : Frankestein Is Home For Christmas

 

2015 : Someday at Christmas – Stevie Wonder + Andra Day

 

Vil du dykke endnu længere tilbage i Apples julevideo-land, kan du se alle videoer tilbage til 2010 i denne artikel.

Back to top button