×
Gadgets

Apples årlige julevideo er ankommet

En sød, Pixar-inspireret animationsfilm om at give noget af os selv. Se den her – sammen med de sidste mange års julevideoer fra Apple.

Et sikkert tegn på at julen er på vej er den årlige julevideo fra Apple. Årets udgave er netop landet og den adskiller sig fra tidligere års julefilm ved at være en Pixar-inspireret animeret kortfilm, der spiller på hele følelsesregisteret. Lidt product-placement af MacBook fjerner ikke fokus fra historien, der handler om at give noget af sig selv til venner og familie.

Share Your Gifts, som den hedder, har ikke direkte fokus på Apples produkter, men på en historie der handler om, at vi skal give noget af os selv til venner og familie – og fremmede. Bevares, der er en del product-placement i videoen, men den er begrænset til en MacBook, der dukker op i ny og næ i løbet af videoens knapt tre minutter spilletid. Se videoen ovenfor. Musikken der spilles i baggrunden er i øvrigt “Come out and play” af Billie Eilish.

Apples julevideo er som nævnt en tradition, der går mindst 15 år tilbage i tiden. Vi har samlet de samtlige videoer fra 2010 og frem herunder. Advarsel: du risikerer at komme i julestemning …

 

2017: Sway

https://youtu.be/P2toybKFkDo

 

2016: Frankestein Is Home For Christmas

 

2015: Someday at Christmas – Stevie Wonder + Andra Day

https://youtu.be/vjRtg0CJX1g

 

2014: The Song

 

2013: Misunderstood

 

2012: I’ll Be Home

 

2011: Siri Helps Santa

 
2010: Under The Covers

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.