×
Gaming

Asus lancerer gamingmobilen ROG Phone i Danmark

ROG Phone er skabt specifikt til gaming på mobilen.

Asus har hevet et begrænset antal af sin potente gamingmobil ROG Phone til det nordiske marked. Telefonen er smedjet specifikt til gamingoplevelser og kan udvides med forskellige hjælpemidler, der forbedrer oplevelsen – blandt andet en håndholdt dock med sekundær skærm.

Asus ROG (Republic Of Gamers) telefonen er bestykket med Qualcomm Snapdragon 845-chipsæt og en 6 tommer stor AMOLED HDR-skærm med 90Hz opdateringshastighed. Dette suppleres med op til 8 gigabyte RAM og op til 512 gigabyte lagerplads om bord. For at sikre en lang batterilevetid, har ROG Phone fået sig et stort 4.000 mAh batteri samt AsusHypercharge – en såkaldt direct-charge teknologi med kortere opladningstider, mens telefonen også forbliver køligere under opladningen. Og apropos køling, så medfølger der i æsken også en AeroActive Cooler – en ekstern blæser forbundet til bagsiden af telefonen, som kan anvendes til længere gaming sessioner, hvor man ønsker at holde ROG Phone og ikke mindst hænderne kølige.

En blæser kan monteres på bagsiden.

Designet til gaming

ROG Phone er optimeret i hele sit layout til at kunne anvendes i landskabstilstand. Den har blandt andet sidemonterede USB-porte, så ladestikket ikke sidder i vejen mens man spiller, samt taktile Airtriggers der skal give øget kontrol når du spiller. Det brugerdefinerede USB-C-stik understøtter direkte opladning, HDMI-udgang, gigabit LAN og hovedtelefoner.

Dock med ekstra skærm

Telefonen er lanceret med en håndfuld ekstraudstyr. Den Mobile Desktop Dock giver dig mulighed for at skabe et komplet desktop-setup omkring ROG Phone, herunder tilslutning af en 4K-skærm, Gigabit Ethernet, 5.1-kanals højttalere og alle de USB-enheder du skulle have brug for.

Med TwinView Dock får du en håndholdt docking-enhed, udstyret med en sekundær skærm. Den sekundære skærm spejler indholdet på telefonen, hvilket nu giver spiludviklere mere skærmområde til fx. at vise maps, inventar, eller en helt tredje kreativ mulighed som måske endnu ikke er udtænkt.

GameVice controlleren indsætter ROG Phone i en traditionel gamepad med joysticks og knapper – hvilket muliggør en konsol-lignende oplevelse og dermed muliggør en god omgang sofa-gaming på storskærm.

Se billeder af al tilbehøret herunder …

 

Asus ROG Phone
Twin View Dock
Gamevice Controller
Mobile Desktop Dock

     

    Forudbestillingen begynder i dag hos Power, i et begrænset antal til rådighed for det nordiske marked. Forudbestilte ROG Phones har en estimeret levering i uge 43 – forudbestillinger får en Gamevice-controller med i købet. Prisen for telefonen er 6.990 kroner.

    Back to top button

    Vi lever af annoncer

    Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.