×
Gadgets

ASUS lancerer ny Chromebook med masser af kræfter: Chromebook Flip C436

Chromebook Flip C436 er en dyr Chromebook, der til gengæld leverer virkelig gode specifikationer - blandt andet nyeste generation Intel processor

Alene ordet “Chromebook” signalerer nærmest en halvforkølet bærbar maskine uden kræfter der blot kan køre Googles styresystem. Men nu er ASUS klar med en ny chromebook, der absolut ikke er specielt forkølet – nærmere tværtimod. Deres nye Chromebook Flip C436 er kraftig nok til, at den også ville udgøre en ganske habil Windows maskine.

i5 og masser af hukommelse

Chromebook Flip C436 kommer med 10. generation af Intels processorer, i en Core i5 version. Derudover har den 256GB hukommelse og 8GB RAM. Med andre ord ligner den faktisk meget den nyeste MacBook Air, som Apple lancerede i sidste uge, og vi har testet her. Men den lille Chromebook har også andre tricks i ærmet.

Kan flippes

Som navnet – Chromebook Flip C436 – siger, kan den lille bærbare flippes rundt og bruges som tablet. Eller sættes op som et “telt” så man kan se video på den. Skærmen er i øvrigt på 14″ og uden en særligt stor kant, så selve maskinens fodaftryk er begrænset – den vejer også kun 1,1 kg. Derudover understøtter den naturligvis ASUS’ udgave af en intelligent pen, og den har USB-C og fingeraftrykslæser. Det er, med andre ord, en fuldblods pc.

En dyr Chromebook

Desværre kommer alle de gode specifikationer med et – for en Chromebook – ganske voldsomt prisskilt: 7.999 kr. Da de fleste forbinder en Chromebook med en billig, lille bærbar kan det være en hurdle for at Chromebook Flip C436 bliver en stor salgssucces. Den kan i øvrigt kun købes hos Elgiganten – til gengæld har de den allerede på hylderne nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.