×
StreamingTophistorie

Avatar: The Way of Water kan ses derhjemme fra den 4. april

Biografsuccesen Avatar: The Way of Water får snart premiere på tv-skærmene. Dog ikke på Disney+, men på udlejningstjenesterne.

Nogle havde måske håbet på en direkte premiere på Disney+, når Avatar: The Way of Water var færdig med at gå sin sejrsgang i biograferne. Sådan bliver det dog ikke, da Disney netop har meldt ud, at den får premiere på filmudlejningstjenesterne den 4. april.

Det vil sige du kan leje Avatar: The Way of Water på iTunes, Blockbuster, Google Store eller Rakuten, når vi rammer denne dato. Oftest til en pris på 49 kroner, men der er ingen udmeldinger om der er tillæg for helaftensfilm. Du skal nemlig afsætte 192 minutter til seancen.

Avatar: The Way of Water indtog fornyligt pladsen, som den tredjemest indtjenende film nogensinde. Med en foreløbig indtjening på 15,6 milliarder kroner på verdensplan, er den kun overgået af den første Avatar og Avengers: Endgame. Filmen var nomineret til fire statuetter ved den nyligt afholdte Oscar-uddeling – herunder for Bedste Film.

Rollelisten i Avatar: The Way of Water

Sam Worthington som Jake Sully
Zoe Saldaña som Neytiri
Sigourney Weaver som Kiri
Stephen Lang som Colonel Miles Quaritch
Kate Winslet som Ronal
Cliff Curtis som Tonowari
Jamie Flatters som Neteyam
Britain Dalton som Lo’ak
Trinity Jo-Li Bliss som Tuk
Jack Champion som Spider
Bailey Bass som Tsireya
Joel David Moore som Dr. Norm Spellman
CCH Pounder som Mo’at
Edie Falco som General Frances Ardmore
Jemaine Clement som Dr. Ian Garvin
Brendan Cowell som Scoresby
Giovanni Rabisi som Parker Selfridge

Instruktør: James Cameron

Historien tager os med tilbage til Pandora, hvor Jake Sully (Sam Worthington) står overfor en velkendt trussel. Kampen tager han op sammen med Neytiri (Zoe Saldaña) og en hær af Na’vi’er, for at redde deres planet.

Avatar: The Way of Water bliver tilgængelig, på platforme der understøtter det, i 4K UHD og Dolby Atmos. Det er i skrivende stund Apples iTunes, der kan tilbyde begge dele.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.