Streaming

Blockbuster sælges til SF Anytime

Nuuday sælger filmudlejningstjenesten Blockbuster til svenske SF Anytime, der vil drive tjenesten videre i Norden.

Nuuday, som hører under TDC-koncernen, kan i dag meddele at de har solgt Blockbuster til SF Anytime, som er en del af Bonnier-gruppen.

SF Anytime får i handlen rettigheder til at benytte Blockbuster-brandet i hele Norden. De overtager alle kundeforhold og partnerskaber. Herunder at YouSee TV-kunder kan leje film på YouSees platforme. Købsprisen for handlen er ikke offentliggjort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

”Blockbuster har gennemgået en stærk forretningsmæssig udvikling under vores ejerskab, og vi er stolte af at kunne aflevere en klar dansk markedsleder inden for digitalt køb og leje af film til SF Anytime, som vi er overbeviste om er den bedste langsigtede strategiske ejer af Blockbuster”, udtaler EVP i Nuuday, Jens Grønlund, der er ansvarlig for Nuudays digitale brands, herunder Blockbuster.

Med opkøbet får SF Anytime en platform, der skal indeholde Nordens bredeste udvalg af lejefilm og digitale køb. SF råder i forvejen over distributionsaftaler med alle de store filmstudier og distributører, hvorfor udvalget på Blockbuster kun vil blive større.

”Vi er både glade for og stolte over at erhverve den førende danske digitale filmudlejningstjeneste Blockbuster og integrere tjenesten i vores virksomhed. De to brands komplementerer hinanden utroligt godt, eftersom SF Anytime har en markedsledende position i Sverige, mens Blockbuster-brandet er dansk markedsleder. Vores kombinerede erfaring og tilbud skaber en endnu stærkere service for millioner af husstande på tværs af det nordiske marked”, siger Michael Holmberg, administrerende direktør for SF Anytime.

Blockbuster fortsætter som hidtil

SF Anytime og Blockbuster fortsætter under hvert sit brand. Brugere af tjenesten vil derfor fortsat kunne forvente den samme oplevelse, når der skal lejes eller købes film digitalt.

”Vi overdrager Blockbuster-brandet og kundeforholdene til SF Anytime over en periode på seks måneder for at sikre en gnidningsløs overgang for de mange Blockbuster-kunder, som ikke skal gøre noget anderledes, end de plejer, og dermed fortsat kan leje og købe de film, de ønsker at se på Blockbusters platforme”, slutter Jens Grønlund, EVP i Nuuday.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var tilbage i 2014 at TDC, nu Nuuday, købte rettighederne til Blockbuster-navnet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.