×
GadgetsTophistorie

Beats Studio Pro lanceres inden længe

Et sæt high-end Beats Studio Pro hovedtelefoner med op til 40 timers batteritid lanceres inden længe, ifølge et nyt læk.

Apple gør klar til at lancere et nyt sæt Beats over-ear høretelefoner inden længe, hvis det står til et nyt læk. Der er nemlig sluppet specifikationer ud for Beats Studio Pro, via. 9to5Mac.

Studio Pro ser ud til at få mange af de samme features som AirPods Pro Max, men med direkte understøttelse af både Apple-enheder og Android. Der er desuden også understøttelse af Transparency Mode og Spatial Audio (Rumlig Lyd) med Dolby Atmos. Vægten bliver også noget lavere end AirPods Pro Max, med en angivet vægt på 260 gram, kontra 385 gram.

Lang batteritid og forbedret lydkvalitet

Høretelefonerne vil efter sigende benytte to 40 mm-drivere, der skulle levere næsten nul forvrængning – selv ved høj lydstyrke. Dette skulle resultere i en forbedring på 80% sammenlignet med forgængeren Beats Studio 3.
Opladning foregår igennem en USB-C-port og der er desuden et 3,5 mm jackstik til stede, hvis man vil lytte via. kabel.

Batteritiden lyder også til at være ganske udmærket, med op til 40 timers spilletid uden aktiv støjreduktion (ANC) og op til 24 timer med ANC slået til.

Fire farver bliver tilgængelig, bestående af:

  • Black
  • Navy
  • Sandstone
  • Deep Brown

Forventet pris og lancering

Beats Studio Pro rygtes at blive lanceret den 17. juli til en vejledende pris på 399 euro. Den præcise danske pris kendes endnu ikke.


Læs også: Asus Zenfone 10 er en kompakt topmodel

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.