×
Gadgets

Apple snart klar med over-ear hovedtelefoner og AirPods X

Apple arbejder hårdt på nye hovedtelefoner - blandt andet nye AirPods X og nye overear hovedtelefoner. Men det kan betyde døden for Beats.

Selv om Apple har droppet deres store World Wide Developer Conference – som nu kun holdes virtuelt – er der stadig planer om at lancere nye fysiske produkter ved eventets keynote. Nogle af Apples mest populære produkter er deres AirPods, og den popularitet vil Apple naturligvis udbygge. Det er Twitter brugeren Jon Prosser, der på Twitter kommer med rygtet om nye hovedtelefoner – blandt andet nye over-ear hovedtelefoner og et nyt sæt AirPods, kaldet AirPods X.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1247498140468547585?s=20

Over-ear og til sport

Ifølge Jon Prosser, der er leaker og YouTuber, mener at vide at de to hovedtelefoner vil være henholdsvis et klassisk sæt hovedtelefoner der dækker ørerne (over-ear) som minder om de nuværende Beats 700, og dertil et sportsheadset kaldet AirPods X – der i udgangspunktet burde ligne Beats X temmeligt meget. Prisen for overear headsettet skulle blive 300$ (Vi gætter på en dansk pris omkring 2.500 kr.) og for AirPods X 200$ (vi gætter på ca. 1.800 kr.)

Beats skal dø

Jon Prossers Tweet ender med en forudsigelse om, at hovedtelefonmærket Beats, der blev købt af Apple tilbage i 2014, kan være på vej i graven. Det har der været forudsigelser om før – ligesom rygterne om både over-ear hovedtelefoner og AirPods X har været fremme før.

Apples WWDC skulle altså blive stedet hvor de nye over-ear hovedtelefoner dukker op, imens Jon Prosser forventer at AirPods X først kommer til efteråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.