GadgetsTophistorie

Beoplay HX: Aktiv støjdæmpning og lang batterilevetid

Bang & Olufsen har med Beoplay HX både forbedret lyden og batterilevetiden væsentligt i forhold til forgængerne.

Bang & Olufsen har udsendt en opfølger til de populære Beoplay H9 i form af Beoplay HX, og der er forbedringer over hele linjen, lover Struer-folkene. Hovedtelefonerne har fået en ny generation af aktiv støjdæmpning, de har fået ti timers længere batterilevetid og bedre komfort – vægten er blevet skåret til bare 285 gram.

Hovedtelefonerne har to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter. Lyden er forbedret, da de er udstyret med en ny generation digital ANC-teknologi, der fjerner al uønsket støj. Derudover har de en “imponerende opkaldskvalitet” (citat B&O), da de har fire indbyggede mikrofoner og en spilletid på op til 35 timer – svarende til fem arbejdsdage med uafbrudt lyd.

B&O har lagt ekstra vægt på komforten i designet af Beoplay HX. Hovedtelefonerne har specialdesignet ergonomisk hovedbøjle og ørepuder i blødt lammeskind, der tilpasser sig ørernes form. De er rare at have på, uanset hvor længe du har dem på, lover B&O.

– Det har været vigtigt for os at imødekomme vores kunders forskellige behov med Beoplay HX, uanset om du bruger hovedtelefonerne, når du arbejder hjemmefra, er på farten eller i din fritid. Med Beoplay HX kan du flygte fra den travle hverdag og støj og i stedet fordybe dig fuldstændig i lydoplevelsen, fortæller Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen.

Beoplay HX
Den sorte udgave af Beoplay HX.

Problemfri tilslutning

Beoplay HX lover hurtig, god og stabil tilslutning via Bluetooth 5.1. Funktioner som Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair og Made for iPhone (MFi) skal gøre opsætningsprocessen nem på tværs af enhedstyper. Opsætningen er praktisk på både Android- og Apple-enheder, der giver en bedre og mere friktionsfri interaktion, loves det. Multipoint-tilslutning giver mulighed for tilslutning til to enheder på samme tid.

Hovedtelefonerne lover en imponerende batteriydeevne på op til 35 timers spilletid med aktiv Bluetooth og støjreduktion og op til 40 timer kun med Bluetooth, hvilket vil gøre dem til nogle af de mest batterieffektive ANC-hovedtelefoner på markedet.

Bang & Olufsen fremhæver selv følgende forbedringer i forhold til Beoplay H9:

  • Forbedret lyd
  • Betydeligt bedre komfort med bl.a. en vægt på blot 285 gram
  • Ny generation digital ANC-teknologi fjerner al uønsket støj
  • 4 mikrofoner giver imponerende opkaldskvalitet (tidligere 2)
  • 35 timers batterilevetid (tidligere 25)
  • 3 års garanti (tidligere 2)

Beoplay HX er tilgængelig fra i dag i farven black anthracite hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 3.749 kroner. På bang-olufsen.com kan farverne sand og timber forudbestilles til når de lanceres til hhv. april og juni 2021. 

Vi får forhåbentlig hovedtelefonerne til anmeldelse, så vi kan tjekke, om de lever op til de flotte ord. Her er flere billeder af HX’erne (klik for større):

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.