Disney+Tophistorie

Black Panther: Wakanda Forever får premieredato

Den 1. februar får Marvel-filmen Black Panther: Wakanda Forever streaming-premiere på Disney+.

Godt nyt til Marvel-fans. Filmen Black Panther: Wakanda Forever får streaming-premiere på Disney+ onsdag den 1. februar. Det har streamingtjenesten lige meldt ud.

Filmen udgives i det ekstra saftige IMAX Enhanced-format, der har et udvidet billedformat på 1,90:1. Det gør det muligt at se op til 26 procent mere af det originale (biograf-) billede og “opleve billedets fulde skala og omfang hjemmefra eller på farten” (citat: Disney).

Wakanda Forever havde biografpremiere herhjemme for tre måneder siden, nemlig den 9. november. Den har fået udmærkede anmeldelser og har scoret henholdsvis 7,2/10 og 84 på IMDB og Rotten Tomatoes.

I Black Panther: Wakanda Forever kæmper dronning Ramonda (Angela Bassett) og Shuri (Letitia Wright) for at beskytte deres nation fra intervenerende verdensmagter i kølvandet på kong T’Challas død. Mens Wakandaerne stræber efter et nyt kapitel, må heltene slå sig sammen med hjælp fra War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) og Everett Ross (Martin Freeman). Filmen er instrueret af Ryan Coogler og produceret af Kevin Feige og Nate Moore.

Forud for filmens streaming-premiere har Proximity Media i samarbejde med Marvel Studios og Marvel Entertainment udsendt podcasten “Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast”. Her inviteres man til at lytte til seks afsnit, hvor man kan høre om filmens tilkomst.

Den første episode er ude nu. Fem yderligere afsnit vil være tilgængelige ugentligt fra den 18. januar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.