×
Disney+Tophistorie

Ny Marvel-serie får premiere til juni

Samuel L. Jackson vender tilbage i sin egen Marvel-serie, når Secret Invasion får premiere på Disney+ den 21. juni.

Rækken af Marvel-serier udvides til juni, når Samuel L. Jackson genopliver Nick Fury i Secret Invasion. Disney+ har netop offentliggjort både trailer og premieredatoen, der bliver den 21. juni.

Secret Invasion skyder den såkalte Fase 5 igang. I serien, der foregår i nutidens MCU, lærer Nick Fury om en hemmelig invasion af Jorden af en fraktion af formskiftende Skrulls.

Fury slutter sig til sine allierede, inklusive Everett Ross, Maria Hill og Skrullen Talos, der har skabt sig et liv på Jorden. Sammen “kæmper de mod tiden for at forhindre en forestående Skrull-invasion og redde menneskeheden”. Intet mindre.

Ud over Samuel L. Jackson har serien følgende navne på rollelisten: Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald og Katie Finneran.

Derudover medvirker også Emilia Clarke (Game Of Thrones), Olivia Colman og Don Cheadle.

Secret Invasion instrueres af den relativt ukendte Ali Selim (læs om ham på IMDB).

Her kan du se traileren til Secret Invasion.

Når der blændes op for serien til juni, er det knapt et år siden den seneste Marvel-serie havde premiere på Disney+. Det var den knapt så populære She-Hulk: Attorney at Law, der havde premiere i august sidste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.