×
Streaming

Bloddiamanter og juveltyve på C More

Ice er slang for diamanter og også navnet på C Mores nye serie om diamanthandlere i downtown Los Angeles. Serien er skabt af Antoine Fuga, der også stod bag Denzel Washington krimidramaet Training Day. Serien er skrevet af James Manos Jr., der også har været medforfatter på The Sopranos, The Shield og dexter.

Serien udspilles i Los Angeles i diamantbranchen, hvor halvbrødrene Jake (Cam Gigandet, ”Twilight”) og Freddy (Jeremy Sisto, ”Six Feet Under”) arbejder for deres far Isaac (Raymond J. Barry, ”Training Day”) og onkel Cam (Ray Winstone, ”The Departed”) i familiefirmaet G&G Diamonds.

Donald Sutherland som bagmand

Da Freddy dræber en fremtrædende diamanthandler må Jake redde ham og arbejde for at redde familievirksomheden, mens de manøvrerer blandt juveltyve, bloddiamanter, falske papirer og de føderale myndigheder. I en fremtrædende rolle som den gamle Pieter Van De Bruin, der kontrollerer den internationale handel med ædelsten og som hensynsløst manipulerer spillets regler, ses Donald Sutherland.

Serien havde premiere i 2016 på den mindre kendte satellitkanal Audience og sidste af i alt 10 afsnit har netop haft premiere, så har du et C More-abonnement, så kan du binge hele serien nu. Serien har fået lidt blandede udmærkede men ikke forrygende anmeldelser, men hvem ved, måske er kombinationen af LA’s diamanthandel og Donald Sutherland lige, hvad du står og mangler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.