×
TophistorieTV 2 Play

C More rykker ind på TV 2 Play

TV 2 Play opruster på indholdssiden og tilføjer C More, som en del af kataloget. Men det gælder kun for kunder direkte hos TV 2 Play.

Der bliver kæmpet en indædt kamp om at være danskernes foretrukne streamingplatform. Som en del af det ræs, kan TV 2 nu annoncere, at de tilføjer kataloget fra C More til deres udvalg.

Indflytningen sker den 1. maj. Samarbejdet sker som led i TV 2 Plays mission om at nå 1,3 millioner abonnenter i 2025. Tjenesten rundede en million abonnenter i december 2022.

– Kombinationen af det danske og udenlandske indhold er vigtig, fordi langt de fleste af os efterspørger begge dele. På toppen af det danske indhold kan vi nu give vores abonnenter et samlet tilbud, der også tilfredsstiller appetitten på udenlandsk fiktion og serier. Så hvis man ikke kan få nok af ’Barnaby’, ’Beck’, ’Downton Abbey’ og alle de andre store titler, så samler vi nu det hele på Play. Med andre ord kan man fremover se både den amerikanske, den britiske og den skandinaviske fiktion, og oveni kommer så også det skønne børneindhold, som rummer alt fra ’Gurli Gris’ til en lang række titler fra det stærke svenske Astrid Lindgren-katalog. Det udtaler Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2.

Nye serier og en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play

C More omfatter et spillefilmskatalog på 850 både nyere og klassiske skandinaviske og internationale titler. Blandt andet film som ‘Twilight’-sagaen, ‘The Hunger Games’-filmene, ‘Jægerne 1-2’, ‘Fanny & Alexander’, hele ‘Beck’-filmserien og børnefilm som ‘Emil fra Lønneberg’ og ‘Pippi Langstrømpe’ med dansk tale. Med filmene fra C More er der tale om en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play.

C More omfatter også en række nyere internationale serier, såsom ‘Downton Abbey’, ‘Fargo’ og ‘Younger’. Sidst, men ikke mindst leverer C More et flot kvalitetskatalog af nyere skandinavisk fiktion, blandt andet titler som ‘Fartblinda’, ‘Hamilton’, ‘Headhunters’ og ‘Solsidan’.

Kilde: Pressemeddelelse fra TV 2 Play

Størstedelen af indholdet fra C More bliver tilgængeligt for alle abonnenter af TV 2 Play. Men det kræver dog Favorit- eller Favorit + Sport-pakken, for at opnå adgang til Britbox-indholdet fra C More.

C More har flere lignende samarbejder på tværs af Norden, hvor de også er tilstede på TV4 i Sverige, TV2 i Norge og MTV3 i Finland.

– Det er ingen hemmelighed, at der er hård kamp om kunderne på det danske streamingmarked. Derfor er vi ekstra glade for denne nye distributionsaftale med TV 2. Jeg er overbevist om, at C Mores stærke udvalg af krimiserier og andet gode indhold vil få mange fans på TV 2 Play, siger Jens Andreasen, Head of C More Danmark.

Kun for direkte abonnenter

Mange TV 2 Play-abonnenter har tjenesten via tredjepart. For eksempel hos YouSee PLay eller Telia. Tilføjelsen af indhold fra C More kommer dog kun til de, som abonnerer direkte hos TV 2. Det oplyses i pressmeddelelsen.

Ændringen sker næsten simultant med, at er fornyligt blev annonceret prisstigninger på tjenesten. Der er dog ikke sat ord på, hvorvidt der er en sammenhæng.

Du kan læse mere om udvidelsen hos TV 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.