×
Gadgets

B&O bygger en væg af lyd: BeoSound Shape

Man kan sige meget om Struer lyd-nørderne, men de er ikke bange for at kaste sig over forsøg med design, og det er deres nyeste skud på hifi-stammen et godt bevis på. BeoSound Shape hedder konceptet, og ideen er sådan lidt “byg-din-egen-højttaler-væg” agtig.

Køb dig fattig i fliser

Du starter med fire moduler – en forstærker, to højttalere og en dæmper. Dernæst kan du købe flere lyd-“fliser” og bygge på. Prisen for startsættet er 4.000 € eller lige under 30.000 kr. Derefter kan du bygge til med flere højttalere, forstærkere og dæmpere – helt op til 11 forstærkere og 44 højttalere. Så kan man da tale om en mur af lyd! B&O vil ikke ud med, hvad hvert enkelt modul i BeoSound Shape systemet efterfølgende koster, men vi gætter på, at en forstærker kommer til at ligge i omegnen af 12-14.000, højttalere for 8-10.000 og dæmpere for 1000-2000 kr. Det er rene gæt, dog, så vi må vente til B&O er klar med de endelige priser.

Understøtter multiroom

Udover, naturligvis, at kunne streame musik via Bluetooth, AirPlay og Chromecast kan du også slutte systemet til et eksisterende anlæg eller bygge et nyt; Shape er en del af B&O og BeoPlays multiroomsystem, og kan altså bruges sammen med det meste andet B&O udstyr.

Skulle du have fået mod på en lydmur i privaten må du væbne dig med tålmodighed, for Shape er først på markedet til August.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.