GadgetsTophistorie

B&O går all-in på guld med Golden Collection

Ni udvalgte B&O-klassikere har fået en gylden make-over under navnet Golden Collection, så hvis du er til guld, er det nu du skal slå til ...

I anledning af Bang & Olufsens 95-års fødselsdag i år, har Struer-folkene taget ni af sine mest populære klasssikere og givet dem en gylden make-over under navnet Golden Collection. Hvert af de ni produkter er blevet genskabt i guldfarvet aluminium, tekstiler i naturfarver, ægte lammeskind, massiv eg og Carrara marmor.

– Mange af vores kunder får en særligt, følelsesmæssigt forhold til Bang & Olufsen-produkter, ligesom med et højtelsket møbel. Det forhold bliver til varige minder. Derfor fejrer vores Golden Collection ikke blot vores passion for uovertruffent håndværk og lang levetid i design, men også vores 95-årige historie med at skabe minder sammen med vores kunder, siger Bang & Olufsen VP for Design, Gavin Ivester, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Golden Collection følger B&O’s Classics-projekt, der blev lanceret i september måned. Her hives originale gamle B&O-produkter ned fra lagerhyldene, restaureres og gøre nutidig. Det første produkt i Classics-serien er pladespilleren Beogram 4000, der i restaureret udgave hedder Beogram 4000C Recreated Limited Edition. Den har en prislap på anselige 75.000 kroner.

Man slipper en del billigere med de ni nye Golden Collection-enheder, der – så vidt jeg kan gennemskue – ikke koster mere end de originale ikke-guld-modeller. Her er en oversigt over de ni nye …

Golden Collection kan købes på www.bang-olufsen.com, i Bang & Olufsen-butikker og hos udvalgte forhandlere fra 17. november 2020 – Bang & Olufsens officielle 95 års-fødselsdag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.