fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

B&O går all-in på guld med Golden Collection

Ni udvalgte B&O-klassikere har fået en gylden make-over under navnet Golden Collection, så hvis du er til guld, er det nu du skal slå til ...

I anledning af Bang & Olufsens 95-års fødselsdag i år, har Struer-folkene taget ni af sine mest populære klasssikere og givet dem en gylden make-over under navnet Golden Collection. Hvert af de ni produkter er blevet genskabt i guldfarvet aluminium, tekstiler i naturfarver, ægte lammeskind, massiv eg og Carrara marmor.

– Mange af vores kunder får en særligt, følelsesmæssigt forhold til Bang & Olufsen-produkter, ligesom med et højtelsket møbel. Det forhold bliver til varige minder. Derfor fejrer vores Golden Collection ikke blot vores passion for uovertruffent håndværk og lang levetid i design, men også vores 95-årige historie med at skabe minder sammen med vores kunder, siger Bang & Olufsen VP for Design, Gavin Ivester, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Golden Collection følger B&O’s Classics-projekt, der blev lanceret i september måned. Her hives originale gamle B&O-produkter ned fra lagerhyldene, restaureres og gøre nutidig. Det første produkt i Classics-serien er pladespilleren Beogram 4000, der i restaureret udgave hedder Beogram 4000C Recreated Limited Edition. Den har en prislap på anselige 75.000 kroner.

Man slipper en del billigere med de ni nye Golden Collection-enheder, der – så vidt jeg kan gennemskue – ikke koster mere end de originale ikke-guld-modeller. Her er en oversigt over de ni nye …

Golden Collection kan købes på www.bang-olufsen.com, i Bang & Olufsen-butikker og hos udvalgte forhandlere fra 17. november 2020 – Bang & Olufsens officielle 95 års-fødselsdag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button