Disney+Tophistorie

Book of Boba Fett får premiere til december

Disney melder nu officielt ud, at Star Wars-serien The Book of Boba Fett får premiere på streamingtjenesten den 29. december.

Start Wars-serien The Book of Boba Fett, der blev teaset i halen på anden sæson af The Mandalorian, får premiere på Disney+ den 29. december. Det fortæller streamingtjenesten i en pressemeddelelse, hvor de også vedhæfter den første officielle grafik fra serien (se nedenfor).

I modsætning til Mandalorian, der var en helt ny karakter i Star Wars-universet, følger vi denne gang selveste Boba Fett. Sammen med lejesoldaten Fennec Stand, dykker Boba Fett “ned i galaksens underverden og tilbage til sandet på Tatooine for at gøre krav på det område, der engang blev styret af Jabba the Hutt og hans forbrydersyndikat”.

Hvordan det helt hænger sammen tidsmæssigt, er svært at gennemskue, da Boba Fett lod til at ende sine dage i gabet på en Sarlacc i Return of The Jedi – samme hændelse som befriede Tatooine for Jabba The Hutt. Bliver interessant at se, hvordan manuskriptforfatterne har skruet den sammen.

Book of Boba Fett
Klik for større.

Der står intet om skuespillere i pressemeddelelsen, men ifølge IMDB vil Temuera Morrison få rollen som Boba Fett. Det var også ham, der spillede Jango Fett i to af de tre Star Wars-prequels fra årtusindeskiftet. Ming-Na Wen gentager sin rolle som Fennec Stand fra The Mandalorian og The Bad Batch.

The Book of Boba Fett bliver angiveligt på syv afsnit. Det første altså den 29. december.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+ 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.