×
GadgetsTophistorie

Headset fra Logitech kommer i særlig The Mandalorian-edition

Gamingheadsettet Logitech G A30 er klar i en ny udgave til april, der er inspireret af Star Wars-serien The Mandalorian.

Star Wars-serien The Mandalorian har været et gigantisk hit hos Disney+. Hvorfor der også er en ny sæson på vej. Det er derfor ikke den store overraskelse, at der formentlig har været rift om at lave alverdens produkter med afsæt i den populære serie.

Det er lykkedes for Logitech, der under deres G-brand, henvendt til gamere, har en opdateret version af headsettet G A30 på vej. Udsmykket med kendetegn fra The Mandalorian-universet.

Sættet er skabt særligt mod gaming og understøtter derfor Logitechs Lightspeed Wireless-teknologi, der sikrer minimal forsinkelse når der spilles. Foruden det, så understøttes både Bluetooth og den klassiske 3.5 mm aux-forbindelse.

“Med den nye A30 Mandalorian edition er vi stolte af at have designet et headset, der hylder aftrykket efter The Mandalorian og Star Wars-galakserne. Vi håber, at fans er lige så vilde med det, som vi er”, udtaler Peter Kingsley, chief marketing officer hos Logitech G.

For optimal komfort er puderne udført i memory-skum og det samme er hovedbøjlen. G A30 er udstyret med en aftagelig mikrofon, såvel som en integreret, hvilket giver fleksibilitet til den daglige brug. Enhederne er bestykket med 40 mm højtalerenheder. Batteriet loves at holde op til 27 timer på en opladning.

Logitech G A30: The Mandalorian Edition kommer i butikkerne til april. Den vejledende pris bliver 1.999,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.