Julegaver > 500 kronerPersonlig pleje

Braun Oral-B Genius 9000

Brauns elektriske tandbørste er proppet med avanceret teknologi - og så kan den faktisk også børste dine tænder ganske fint.

Hvis du er på jagt efter den mest avancerede elektriske tandbørste på markedet behøver du ikke kigge længere: Braun Oral-B Genius 9000 er, uden sammenligning, det mest avancerede på markedet lige nu, og du får en kæmpe pakke med tilbehør med i købet. Tandbørstning bliver aldrig det samme igen.

Anderledes design

Vores testudgave er en ny farvevariant, der måske henvender sig mest til det feminine segment – i hvert fald leveres den i en rødlig guld, som jeg simpelthen ikke synes fungerer helt – og de kvinder jeg har spurgt er ret enige. Det er ikke fordi den er decideret grim, den er bare meget pænere i hvid eller for den sags skyld i en sort. Når det er sagt er designet ganske praktisk. Grebet er godt om håndtaget, og den medfølgende opbevaring er ret genial ved det, at der også er en USB udgang så du kan lade din mobil fra den også. Super hvis du skal ud at rejse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Telefonen holder øje med dig

Med i kassen følger en holder til en mobiltelefon, så den kan monteres på spejlet og “kigge” på dig. Du installerer så Oral-B’s app, og telefonen vil nu ikke bare tage tid på hvor længe du børster – men den vil samtidig kigge på dig og se, om du børste lige meget i fire zoner i munden. Det er en smule analt, men det fungerer faktisk ganske fint, og jeg har opdaget at jeg måske simpelthen har børstet for meget i den ene side af munden – uden egentlig at tænke over det. Med andre ord er det altså en fin funktion. Appen samler også statistik over tid, så du kan se, om du børster godt og længe nok, ligesom både den og selve børsten giver dig en advarsel, hvis du trykker for hårdt med børsten.

Hvis du ikke er typen der har telefonen med på badeværelset kan du stadig få statistikken, for Braun Oral-B Genius 9000 gemmer selv dataene og uploader så til telefonen. Og så er der “selvfølgelig” achievements. Det er efterhånden sådan, at alle og deres hund laver en app med achievements, men i dette tilfælde kan det jo være, at det kan motivere ungerne til at børste bedre. Det er i hvert fald ikke generende.

Masser af muligheder

Udover den avancerede app er selve børstningen ikke bare børstning. Men i kassen følger en bunke forskellige børstehoveder der skal bruges til forskellige ting, og der er masser af funktioner: Daglig børstning, polering, plakbekæmpelse, tungerengøring og så videre. Hvor mange af dem, man reelt kommer til at bruge når den første begejstring har lagt sig er et spørgsmål – jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge dem alle, det er helt sikkert. Men derfor er det jo fint nok at have dem.

Fjerner plak og gør tænderne hvidere

I brug er der faktisk forskel at se efter bare en uges børstning; tænderne er blevet hvidere, hvilket formentlig skyldes at belægninger og plak er blevet fjernet. Og det er præcis det, der er argumentet for at bruge en elektrisk tandbørste. Den børster simpelthen bedre og grundigere end din rugbrødsdrevne udgave.

Konklusion

Jeg tror de fleste efter et par uger vil gøre som mig og droppe appen helt – den er sjov nok, men reelt set er det stadig mest lir. De mange forskellige hoveder er da også helt okay – men også her vil de fleste kunne klare sig med mindre. Oral-B har lavet en børste, der måske nok er de elektriske tandbørsters svar på en Tesla, og der er ingen tvivl om, at det er kram – men de fleste kan sikkert klare sig med mindre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Braun Oral-B Genius 9000

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 875 kr.

Oral-B laver de bedste tandbørster på markedet, og hvis du virkelig går op i at børste dine tænder rigtigt er Genius 9000 tandbørsten, du bare må eje. Også selv om den koster næsten 900 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.