×
GadgetsTophistorie

Zeppelin-højttaleren er genopstået

Engelske B&W har hevet den ikoniske gamle Zeppelin-højttaler ud af skabet og givet den nyt liv. Den er i butikkerne i dag.

Engelske Bowers & Wilkins er klar med den tredje inkarnation af den ikoniske Zeppelin højttaler; denne gang genfødt som en komplet løsning til trådløs musik. “Skabt med musik-streaming i fokus til den nye generation af musikelskere,” som B&W skriver i pressematerialet.

”Vi er så stolte over at kunne præsentere den helt nye Zeppelin. Det er den mest vellydende, stilfulde og smarteste Zeppelin, vi nogensinde har skabt, og det betyder, at vores fans får den musikoplevelse, som de forventer af Bowers & Wilkins, plus alle de intuitive funktioner og brugervenlighed, de kræver, i en smukt designet pakke,” siger Giles Pocock, Vice President for Brand Marketing, Bowers & Wilkins.

Zeppelin understøtter både AirPlay 2 og aptX Adaptive Bluetooth, hvilket gør den velegnet til både iOS- og Android -brugere. Spotify-brugere kan også nyde bekvemmeligheden ved Spotify Connect. Desuden kan den nye Zeppelin også styres via Bowers & Wilkins Music App, der giver direkte adgang til en række forskellige streamingtjenester, herunder Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL og TuneIn.

Det ikoniske design har 14 år på bagen.

Den nye Zeppelin understøtter den digitale stemmeassistent Amazon Alexa. Hvis du foretrækker det, kan den dog også betjenes med fysiske knapper øverst på bagsiden af ​​”cigaren”.

Multirum på vej

I første omgang understøtter den nye B&W Zeppelin ikke multrum, men det kommer, loves det. Dens indbyggede software opdateres løbende, og allerede nu planlægges multiroom-kapacitet i form af en opdatering i begyndelsen af ​​2022. Det vil gøre højttaleren kompatibel med både andre nye Zeppelins samt andre trådløse højttalere i Bowers & Wilkins Formation-serie.

Det ikoniske Zeppelin-design har i øvrigt 14 år på bagen. Den første udgave kom på markedet i 2007 og var bygget som en iPod-dock. For ti år siden, i 2011, kom den anden udgave, Zeppelin Air, på hylderne. Air, fordi Zeppelin tog det første trådløse skridt med understøttelse af Apple AirPlay.

Zeppelin er tilgængelig fra den 13. oktober for 5.999 kroner fra udvalgte forhandlere eller Bowers & Wilkins -webstedet. Læs mere på www.bowerswilkins.com.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.