Gadgets

Her er de danske priser på B&W Formation multirum

Bowers & Wilkins præsenterede i dag sit nye multirumssystem, B&W Formation, for den danske presse – og offentliggjorde de danske priser.

Ved et arrangement i Hifi-Klubben på Aaboulevarden i København præsenterede Bowers & Wilkins i dag sit nye multirumssystem B&W Formation for den danske presse. Som vi tidligere har skrevet består systemet i første omgang af fem enheder – men Product Marketing Manager Thomas Holm fra B&W antydede kraftigt, at dette bare var begyndelsen.

Rigtig hifi

Det er tydeligt at Bowers & Wilkins vil angribe konkurrenterne *host* Sonos *host* med en historie om ”rigtig” hi-fi, der ikke alene giver fleksibilitet og bekvemmelighed, som andre multirumsløsninger, men også en performance der – ifølge B&W – slår alle andre af banen. B&W-signaturlyd og et klippestabilt musiknetværk der er baseret på et selvstændig mesh-netværk som højttalerne selv opretter. Det sikrer, at Formation kan håndtere 96/24-bit audio – og systemet er forberedt på at kunne opgraderes via software til endnu højere opløsning.

Vi fik også rig mulighed for at lytte til alle fem enheder; og lad mig bare sige det med det samme: Formation Duo-højttalere lyder simpelthen fantastiske. Jeg håber, vi får mulighed for at lytte til dem under knapt så kontrollerede forhold.

Thomas Holm fra B&W under præsentationen af Formation.

Prismæssigt ligger Formation-serien da også i den højere ende i forhold til alle andre end Bang & Olufsen. De imponerende Formation Duo-højttalere fås for 14.899 kroner – stykket vel at mærke. Her er de endelige priser på de fem produkter:

  • Formation Duo : 14.899 kr. stk.
  • Formation Wedge : 7.449 kr.
  • Formation Bar : 9.299 kr.
  • Formation Bass : 8.199 kr.
  • Formation Audio : 5.199 kr.

Enkel app

Vi fik også mulighed for at se den medfølgende app i fuldt flor, og B&W har i modsætningt til Sonos valgt en simpel løsning der ikke samler forskellige musikbiblioteker i app’en, men ”bare” fungerer som teknisk opsætning. Musikken streames til Formation direkte fra enhederne (Spotify Connect, AirPlay 2, Bluetooth AptX m.m.).

Der er heller ikke mulighed for at tilslutte eksempelvis pladespiller til hverken Duo eller Wedge, da der ikke er nogen lydindgang på produkterne. I stedet skal man investere i Formation Audio, der netop er skabt til at få ældre anlæg på multirumssystemet. 

Vi håber at der inden for kort tid bliver mulighed for at låne systemet til en anmeldelse. I mellemtiden kan du læse mere om de enkelte enheder her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.